• 2024-05-14 21:27:10
    Info General

L’Ajuntament de l’Albiol informa dels resultats de la jornada de la lliga intercomarcal de futbol sala disputada aquest cap de setmana.

Primer, en el partit jugat dissabte, el F. S. L'Albiol va empatar contra el Pax un duel on es va remuntar la derrota del primer quart i així, es va guanyar per 2 a 0 el segon i es va empatar els dos últims.

D'altra banda, diumenge es va jugar el partit ajornat contra la Pobla de Montornès. Els nostres jugadors van començar molt bé, guanyant al descans un partit molt disputat. Però que no es va poder tancar als dos últims quarts, i el partit va finalitzar amb empat.

Aquest dissabte, 18 de maig, últim partit de la temporada contra el Pratdip a les 12.00 h.