• 2024-09-01 13:22:12
    Info General

    L’Ajuntament de l’Albiol informa de les afectacions en la recollida d’escombraries porta a porta a causa de la vaga dels treballadors de l’empresa comarcal SECOMSA. La vaga comença aquesta nit, a les 00.00 del 2 de setembre.


    ‼️ D’aquesta manera, des d’aquest diumenge a la nit hi pot haver afectacions en la recollida d’escombraries de l’Albiol i de bona part del Baix Camp a causa de la vaga a SECOMSA. En concret, es reduirà la freqüència de recollida porta a porta i això pot ocasionar molèsties als usuaris ja que només es farà la recollida els dies que fixen els serveis mínims. En aquest sentit, els serveis mínims fixats a l’Albiol els podeu consultar a la imatge adjunta.

    👉🏻 Es tracta d’una vaga indefinida i, per tant, ara mateix no es pot concretar quant de temps s’allargaran les afectacions.  En tot cas, des de l’Ajuntament de l’Albiol farem un seguiment puntual de la situació i treballarem perquè l’impacte de la vaga sigui el mínim possible als carrers del nostre municipi.

    🙏🏻 En aquest sentit, demanem a la ciutadania que, en la mesura del que estigui a les seves mans, faci la millor gestió possible dels residus mentre duri la vaga per tal de reduir, entre tots, l’impacte que aquesta tingui als nostres carrers.


    Adjuntos: