• 2020-05-06 08:15:02
    Info General

    L’empresa comarcal Comaigua, que gestiona el servei municipal d’aigua de l’Albiol, ha iniciat una campanya per donar 1 euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital.

    #JoEmCorono vol trobar una medicació que sigui efectiva en la lluita contra la COVID 19 en persones que s’hagin infectat. L’assaig clínic està encapçalat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, i compta amb metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l\Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

    Amb la donació d’1 euro per cada nou usuari de la factura digital, Comaigua vol contribuir a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la investigació, alhora que fomenta la conscienciació ambiental, ja que la factura digital evita el malbaratament de paper i la generació de residus.

    Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, COMAIGUA ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre al seu correu electrònic les factures i la seva correspondència. D’aquesta manera, a més, la comunicació amb la companyia és més efectiva i immediata.

    L’any passat COMAIGUA, va aconseguir 1.000 altes a la factura digital a la comarca, fet que va representar la donació de 1.000 € al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.






    Adjuntos: