• 2020-06-23 18:06:50
    Info General

    Albiolencs, albiolenques,

    Avui és nit de revetlla i des de l’Ajuntament de l’Albiol volem desitjar a tothom una bona festa per celebrar l’arribada de l’estiu.

    Ara bé, més enllà d’aquests bons desitjos, l’Ajuntament vol expressar la seva indignació i vol denunciar públicament l’actitud incívica i insolidària d’algunes de les persones que conviuen amb nosaltres. Com molts de vosaltres recordareu, ahir mateix, a través d’aquest canal, l’Ajuntament va denunciar l’ús abusiu que es va fer aquest passat cap de setmana de la deixalleria municipal on s’hi van dipositar grans quantitats de restes de poda i de jardineria, unes restes que, obligatòriament, s’han de dipositar a la deixalleria comarcal de Botarell.

    La neteja de la deixalleria municipal ha comportat dos dies de feina de la brigada municipal i la contractació de tres contenidors per retirar les restes i portar-les a la deixalleria comarcal. El cost d’aquest servei el paguem entre tots.

    Doncs bé, un cop neta la deixalleria municipal, aquest matí ens hem trobat novament que s’ha tornat a repetir un cas similar consistent en l’abocament de runa procedent de materials de construcció, a més de neumàtics i altres restes que en cap cas poden abocar-se a la nostra deixalleria, ja que es tracta de material que ha de ser dipositat a la deixalleria comarcal per al seu correcte tractament.

    És indignant aquesta falta de respecte i de solidaritat envers la resta de veïns i veïnes de l’Albiol que, amb els nostres impostos, haurem de fer front, novament, a la despesa que comportarà el trasllat d’aquesta runa a la planta de Botarell.

    L’accés a la deixalleria municipal està restringit a propietaris i residents de l’Albiol que tenen una clau d’accés per poder-ne fer un ús correcte. Per tant, les persones que en fan un mal ús i que generen una despesa innecessària a les arques municipals són els nostres veïns. Gent que viu entre nosaltres i que actua de forma insolidària i irresponsable.

    Cas que hi hagi dubtes sobre l’ús de la deixalleria podeu fer les consultes que considereu adients a l’Ajuntament de l’Albiol on amb molt de gust respondrem les vostres preguntes. Ara bé, cal que tothom prengui consciència que cal fer un ús correcte i adequat d’aquest servei, ja que l’ús abusiu que algunes persones fan de la deixalleria ens afecta negativament a tots plegats.





    Adjuntos: