• 2020-08-31 15:34:02
    Info General

    Les noves mesures anunciades pel govern de la Generalitat de Catalunya per frenar la propagació de la Covid-19 ja estan actives. La principal novetat és que es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones tant en l\àmbit privat com en l\àmbit públic. No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic.

    Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d\aquestes.

    Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual podrà ser exercit en les condicions que determini l\autoritat competent.

    Des de l’Ajuntament de l’Albiol recordem que cal extremar les mesures sanitàries per evitar els contagis de coronavirus. En aquest sentit, cal dur la mascareta posada, rentar-se les mans sovint i mantenir una distància de seguretat amb la resta de ciutadans.