• 2020-09-07 11:55:31
    Info General

    L’alcalde de l’Albiol, Andreu Carrasco, i el primer tinent d’alcalde, Mario Cortés, s’han reunit, aquest divendres 4 de setembre, amb els comandaments dels Mossos d’Esquadra al Baix Camp. La trobada institucional, que ha tingut lloc a la seu de l’alcalde a l’Ajuntament de l’Albiol, ha servit per posar sobre la taula algunes de les principals millores en matèria de seguretat que es demanen a la localitat.

    En aquest sentit, des del consistori albiolenc es reclama un increment de la presència de les patrulles del cos policial català tant a la zona de les Masies Catalanes com al poble.

    Durant la trobada s’ha parlat de la instal·lació d’equips de reconeixement de matrícules (ERM) a l’entrada de les Masies Catalanes. En una segona fase, aquestes càmeres de vigilància, s’ubicarien al poble.

    També s’ha sol·licitat, per un costat, que la unitat especials dels Mossos d’Esquadra faci una xerrada informativa al municipi i, per l’altra costat, s’ha traslladat la preocupació existent en relació amb la presència d’ocupes en un habitatge particular.

    Aquesta reunió ha servit per reforçar la bona coordinació existent entre l’Ajuntament de l’Albiol i la policia catalana.