• 2021-09-11 21:12:04
    Info General

    L’Ajuntament de l’Albiol ha presentat, aquesta setmana, les al·legacions contra el projecte de línia de molt alta tensió (MAT). En aquest sentit, totes les al·legacions presentades tenen una part comuna a tots els municipis afectats, i una altra més concreta que fa referència a les afectacions del projecte respecte cada municipi en particular.   


    En el cas de l’Albiol, el traçat de la línia només afecta el pas aeri de la línia de 400KV que està previst que passi entre la rotonda de la carretera TV-7046 i el pont del Torrent de les Voltes. Adjunt a aquest bando es pot consultar el document amb les al·legacions presentades per frenar aquest projecte. 

    Convé recordar que les localitats afectades tan sols a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre són l’Albiol, Alcover, l’Aleixar, Alforja, Almoster, l’Arboç, Ascó, Batea, la Bisbal del Penedès, Bràfim, Corbera d’Ebre, Duesaigües, Falset, la Fatarella, Gandesa, Garcia, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Masroig, el Milà, Montferri Nulles, Móra d’Ebre, Pradell de la Teixeta, Puigpelat, Riudecols, Rodonyà, Sant Jaume dels Domenys, la Selva del Camp, Vallmoll, Valls i Vilabella. 

    Aquesta nova línia tindrà 180 quilòmetres tan sols a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.


    Adjuntos: