• 2023-10-15 13:48:05
    Comisión EVENTOS

    Estimadas familias:
    Recordad que estamos en el proceso electoral para renovar todos los cargos de la Junta Directiva de nuestra AMPA. Os anticipo que solo hay una candidatura, faltan mínimo otras seis, y el 17 de Octubre, este martes, acaba el plazo para la presentación de candidaturas. Llegado el día de la Asamblea, si allí mismo (como última oportunidad) no se ofrece ninguna madre o padre para formar parte de la Junta Directiva comprometiéndose a realizar las funciones que el cargo requiere, la AMPA no podría funcionar ya que no tendría potestad legal ni para hacer transferencias, ni subvencionar ni pedir subvención ni ser representación de las familias. No tendría tampoco representación en el Consejo Escolar en un momento tan importante como es la renovación de la Junta Directiva del Centro, en donde el futuro director/a del centro tendrá que presentar su proyecto y ser votado en el Consejo Escolar. Sin candidatos/as no hay AMPA.

    Dada mi experiencia como miembro de la Junta Directiva desde Marzo de 2021 hasta ahora, os puedo asegurar que la actividad en la AMPA de nuestro instituto es bastante llevadera si se reparte el trabajo entre tod@s. Hay dos momentos clave: el comienzo de curso, en donde la labor de la secretaria/o hay que repartírsela para que no tenga sobrecarga de faena; y el momento en el que finaliza el curso, que es el ideal para encargar las agendas y elaborar el proyecto del año siguiente. Tenemos el Whatsapp Ampa Participativa, en donde también las familias colaboran para facilitar el trabajo de tesorero/a, secretario/a y presidente/a y para llevar adelante otro tipo de actividades que enriquecen el instituto. Cuantas más familias estemos comprometidas más actividades se podrán realizar en el centro o más llevadera se hará la dirección de la AMPA. 

    Si tenéis pensado presentaros solo tenéis que dedicar dos minutos para enviar un email a ampavicentferrer@gmail.com, con vuestro nombre y apellidos, DNI y la declaración manifiesta de querer presentaros como candidatos/as a la Junta Directiva de la AMPA. 


    Muchas gracias por ser socio/a.

    Un saludo:

    Patricia.

    ---------------

    Estimades famílies:

    Recordeu que estem en el procés electoral per a renovar tots els càrrecs de la Junta Directiva de la nostra AMPA. Us anticipe que només hi ha una candidatura, falten mínim altres sis, i el 17 d'Octubre, este dimarts, acaba el termini per a la presentació de candidatures. Arribat el dia de l'Assemblea, si allí mateix (com a última oportunitat) no s'ofereix cap mare o pare per a formar part de la Junta Directiva comprometent-se a realitzar les funcions que el càrrec requereix, l'AMPA no podria funcionar ja que no tindria potestat legal ni per a fer transferències, ni subvencionar ni demanar subvenció ni ser representació de les famílies. No tindria tampoc representació en el Consell Escolar en un moment tan important com és la renovació de la Junta Directiva del Centre, on el futur director/a del centre haurà de presentar el seu projecte i ser votat en el Consell Escolar. Sense candidats/as no hi ha AMPA.

    Donada la meua experiència com a membre de la Junta Directiva des de Març de 2021 fins ara, us puc assegurar que l'activitat en l'AMPA del nostre institut és bastant suportable si es reparteix el treball entre tod@s.. Hi ha dos moments clau: el començament de curs, on la labor de la secretària/o cal repartir-li-ho perquè no tinga sobrecàrrega de faena; i el moment en el qual finalitza el curs, que és l'ideal per a encarregar les agendes i elaborar el projecte de l'any següent. Tenim el Whatsapp Ampa Participativa, on també les famílies col·laboren per a facilitar el treball de tresorer/a, secretari/a i president/a i per a portar avant un altre tipus d'activitats que enriqueixen l'institut. Quantes més famílies estiguem compromeses més activitats es podran realitzar en el centre o més suportable es farà la direcció de l'AMPA.

    Si teniu pensat presentar-vos només heu de dedicar dos minuts per a enviar un email a ampavicentferrer@gmail.com, amb el vostre nom i cognoms, DNI i la declaració manifesta de voler presentar-vos com a candidats/es a la Junta Directiva de l'AMPA.

    Moltes gràcies per ser soci/a.

    Una salutació:

    Patrícia.


    Adjuntos: