• 2023-10-26 11:11:08
    Comisión CONSEJO ESCOLAR

    Estimadas familias:

    Recordamos que está en marcha el proceso de presentación de candidaturas para los miembros del Consejo Escolar. Los candidatos y candidatas que representen a las familias a través de la AMPA del IES San Vicente Ferrer (ahora AFA) pueden enviar un email a: ampavicentferrer@gmail.com con su nombre, apellidos y DNI. Responderemos a dicho email para confirmar al emisor que ha sido recibido.

    Por nuestra parte admitiremos los emails hasta el 5 de noviembre a las 22h para poder presentar, como muy tarde, el día 6 de noviembre a las 9h todas las candidaturas recogidas por si hubiera que subsanar algún error. 
     
    El plazo oficial que marca el instituto para recibirlas es el 7 de noviembre a las 14h, con lo cual, el/la que quiera presentarse a partir del 5 de noviembre a las 22h tendrá que hacerlo como candidatura independiente y enviar el formulario que corresponde al centro directamente.

    Adjuntamos un documento muy completo preparado por nuestra federación FAMPA y la convocatoria que ha preparado el centro.

    Un saludo:
    Patricia.
    -----------------
    Estimades famílies:

    Recordem que està en marxa el procés de presentació de candidatures per als membres del Consell Escolar. Els candidats i candidates que representen a les famílies a través de l'AMPA de l'IES Sant Vicent Ferrer (ara AFA) poden enviar un email a: ampavicentferrer@gmail.com amb el seu nom, cognoms i DNI. Respondrem a aquest email per a confirmar a l'emissor que ha sigut rebut.

    Per part nostra admetrem els emails fins al 5 de novembre a les 22h per a poder presentar, com a més tard, el dia 6 de novembre a les 9h totes les candidatures recollides per si calguera esmenar algun error. 
     
    El termini oficial que marca l'institut per a rebre-les és el 7 de novembre a les 14h, amb la qual cosa, el/la que vulga presentar-se a partir del 5 de novembre a les 22h haurà de fer-ho com a candidatura independent i enviar el formulari que correspon al centre directament.

    Adjuntem un document molt complet preparat per la nostra federació FAMPA i la convocatòria que ha preparat el centre.

    Una salutació:
    Patrícia.


    Adjuntos: