• 2024-05-29 23:35:30
    Comisión EVENTOS


    https://forms.gle/HXQQZDUfA3nsioKA8


    Queridas familias:

    El próximo 18 de junio celebraremos la Asamblea General de Socios. Como cierre del curso escolar hemos pensado hacerla más lúdica, invitar a las familias de los colegios adscritos e incentivar la participación de las familias a través de varios actos, entre ellos, una merienda. Es una oportunidad maravillosa para reunirnos, conocer nuevas familias de sexto de primaria que pasan a 1º de la ESO  y disfrutar de una tarde festiva juntos.

    Pero para que este evento sea un éxito necesitamos vuestra ayuda:

    VOLUNTARI@S PARA LLEVAR COMIDA: pasteles, empanadas, bebidas.

    VOLUNTARI@S ORGANIZADORES DE JUEGOS: ayudar a los chicos y chicas voluntari@s a coordinar y supervisar juegos de mesa para los niños y niñas de los colegios.

    APOYO EN EL MERCADILLO: Ayudar a los voluntarios de mediación a recaudar fondos para las ONGs en Gaza, aunque ellos ya tienen muy claro cómo hacerlo.

    Por favor, confirmad vuestra disponibilidad mediante una encuesta que os paso por email o contactando a través de este email o la APP. ¡Toda ayuda es bienvenida y necesitada!

    Si no podemos reunir suficientes voluntari@s, será difícil llevar a cabo este evento y necesitamos vuestro apoyo para que nuestra AFA siga adelante con fuerza.

    En la Asamblea hablaremos del recorrido de la AFA en este curso, de los proyectos terminados y los que se han quedado pendientes. También organizaremos el trabajo para el curso que viene a falta de incorporar a las nuevas familias del curso por si hubiera que hacer reestructuraciones.

    A continuación, os mando un ejemplo del programa del día 18:

    Programa del Evento:

    EN EL SALÓN DE ACTOS

    16:30h - 17:00h: Recepción y Bienvenida a l@s soci@s y nuevas familias.
    Comida y bebida para l@s niñ@s
    17:00h - 17:30h: Primera convocatoria de la Asamblea. Si no hay quórum en la primera convocatoria se proyectará la memoria de la AFA mientras esperamos a la segunda convocatoria.
    17:30h - 18:30h: Asamblea Oficial
    18:30h - 18:45h: Entrega premios Roll-Up y II Concurso AFA Ilustración
    18:45h - 19:30h: Merienda y debate. 

    EN EL PATIO

    17:30h - 19:30h: Jornada Deportiva de Puertas Abiertas (Voleibol y Baloncesto)
    17:00h – 18:00h: Mercadillo para recaudar fondos para ONGs zona Gaza.
    19:00h - 19:30h: Visita guiada del instituto, bajo petición. 

    Muchas gracias.

    Saludos:

    Patricia. 

    Benvolgudes famílies:

    El pròxim 18 de juny celebrarem l'Assemblea General de Socis. Com a tancament del curs escolar hem pensat fer-la més lúdica, convidar a les famílies dels col·legis adscrits i incentivar la participació de les famílies a través de diversos actes, entre ells, un berenar. És una oportunitat meravellosa per a reunir-nos, conéixer noves famílies de sext de primària que passen a 1r de l'ESO i gaudir d'una vesprada festiva junts.

    Però perquè este esdeveniment siga un èxit necessitem la vostra ajuda:

    VOLUNTARI@S PER A PORTAR MENJAR: pastissos, empanades, begudes.

    VOLUNTARI@S ORGANITZADORS DE JOCS: ajudar els xics i xiques voluntari@s a coordinar i supervisar jocs de taula per als xiquets i xiquetes dels col·legis.

    SUPORT EN EL MERCAT AMBULANT: Ajudar els voluntaris de mediació a recaptar fons per a les ONGs a Gaza, encara que ells ja tenen molt clar com fer-ho.

    Per favor, confirmeu la vostra disponibilitat mitjançant una enquesta que us passe per email o contactant a través d'este email o l'APP. Tota ajuda és benvinguda i necessitada!

    Si no podem reunir suficients voluntari@s, serà difícil dur a terme este esdeveniment i necessitem el vostre suport perquè nostra AFA seguisca avant amb força.

    En l'Assemblea parlarem del recorregut de l'AFA en este curs, dels projectes acabats i els que s'han quedat pendents. També organitzarem el treball per al curs que ve mancant incorporar a les noves famílies del curs per si calguera fer reestructuracions.

    A continuació, us mane un exemple del programa del dia 18:

    Programa de l'Esdeveniment:

    EN LA SALA D'ACTES

    16.30h - 17.00h: Recepció i Bienvenida a l@s soci@s i noves famílies.
    Menjar i beguda per a l@s niñ@s
    17.00h - 17.30h: Primera convocatòria de l'Assemblea. Si no hi ha quòrum en la primera convocatòria es projectarà la memòria de l'AFA mentres esperem a la segona convocatòria.
    17.30h - 18.30h: Assemblea Oficial
    18:30h-18:45h: lliurament de premis concurse roll-up i II concurs AFA il·lustració
    18.30h - 19.30h: Berenar i debat.

    AL PATI

    17.30h - 19.30h: Jornada Esportiva de Portes Obertes (Voleibol i Bàsquet)
    17.00h – 18.00h: Mercat ambulant per a recaptar fons per a ONG zona Gaza.
    19.00h - 19.30h: Visita guiada de l'institut, sota petició.

    Moltes gràcies.

    Salutacions:

    Patrícia.