• 2021-06-16 23:46:41
    Comisión EVENTOS


    Estimadas familias:
    Os adjuntamos los planos de la reforma del instituto. Para no tener problemas con el aforo, el día de la reunión informativa que organiza la Plataforma Per Russafa, todas las sugerencias que tengáis nos las hacéis llegar a través del correo electrónico del AMPA (o a través de nuestra APP para Android e IOS) y nosotros las trasladaremos. No obstante, si algún padre o madre quiere asistir, nos lo decís y así controlamos el aforo, que es bastante reducido, no más de cuarenta personas. Comentaros que es un anteproyecto, pero es un comienzo.

    Esperamos vuestras sugerencias.
    Un abrazo
    _____________________________

    Estimades famílies Us adjuntem els plans de la reforma de l'institut. Per a no tindre problemes amb l'aforament, el dia de la reunió informativa que organitza la Plataforma Per Russafa, tots els suggeriments que tingueu ens les feu arribar a través del correu electrònic de l'AMPA i nosaltres les traslladarem. No obstant això, si algun pare o mare volen assistir, ens ho dieu i així controlem l'aforament, que és bastant reduït, no més de quaranta persones. Comentar-vos que és un avantprojecte, però és un començament. Esperem els vostres suggeriments.
    Una abraçada

    _________________________



    Dear families:

    We attach the plans for the reform of the institute. In order not to have problems with the capacity, on the day of the informative meeting organized by the Per Russafa Platform, all the suggestions that you have are sent to us through the email of the AMPA (or through our APP for Android and IOS) and we we will transfer them. However, if a parent wants to attend, you tell us and so we control the capacity, which is quite small, no more than forty people. Tell you that it is a blueprint, but it is a beginning.

    We await your suggestions.
    A hug



    Adjuntos: