• 2022-03-26 10:35:45
    Comunicados

    Estimados socios y socias:
    Hemos convocado una Asamblea para el miércoles 6 de Abril con la esperanza de que acuda el mayor número posible de familias. Ni que decir tiene la importancia que tiene nuestra AMPA en la comunidad educativa pero sin la colaboración de las familias no sería posible, pese a la existencia de una Junta Directiva. Entre todos y todas debemos dotar de dinamismo esta AMPA y este punto será el eje vertebrador de la Asamblea: la supervivencia de la AMPA del IES San Vicente Ferrer para el próximo curso 2022-2023.

    En breve os volveremos a enviar un email con las actas de la anterior asamblea (4 de Noviembre). Hasta la Asamblea formaremos grupos de trabajo (si fuera posible y encontrásemos voluntarios) para ir comenzando a trabajar de carácter inmediato en las distintas comisiones de: estatutos, de acogida y de agendas. Todo aquel o aquella que estuviese interesado puede comunicarse con nosotros a través del email, la APP o los canales de Telegram y whatapp habilitados para tal fin.

    Ya está operativa en nuestra APP el carnet de socio. También buscamos voluntarios para poder llevarla a cabo.

    Seguiremos informando.

    Saludos:
    Patricia.

    ---------------------

    Estimats socis i sòcies:

    Hem convocat una Assemblea per al dimecres 6 d'Abril amb l'esperança que acudisca el major nombre possible de famílies. No cal dir la importància que té la nostra AMPA en la comunitat educativa però sense la col·laboració de les famílies no seria possible, malgrat l'existència d'una Junta Directiva. Entre tots i totes hem de dotar de dinamisme aquesta AMPA i aquest punt serà l'eix vertebrador de l'Assemblea: la supervivència de l'AMPA de l'IES Sant Vicent Ferrer per al pròxim curs 2022-2023.

    En breu us tornarem a enviar un email amb les actes de l'anterior assemblea (4 de Novembre). Fins a l'Assemblea formarem grups de treball (si fora possible i trobàrem voluntaris) per a anar començant a treballar de caràcter immediat en les diferents comissions de: estatuts, d'acolliment i d'agendes. Tot aquell o aquella que estiguera interessat pot comunicar-se amb nosaltres a través de l'email, l'APP o els canals de Telegram i whatapp habilitats per a tal fi.

    Ja està operativa en la nostra APP el carnet de soci. També busquem voluntaris per a poder dur-la a terme.

    Continuarem informant.

    Salutacions:
    Patrícia.




    Adjuntos: