• 2022-03-30 13:42:15
    Comisión ESTATUTOS-Reglamento

    Estimadas familias:

    Ya está en marcha la modificación - mejora de los estatutos de la asociación. El objetivo es conseguir que sean lo más fáciles de interpretar para darle dinamismo a la asociación en su día a día y para favorecer que madres o padres entren en la junta directiva para que sigamos teniendo una asociación que represente a las familias en el instituto de nuestros hijos e hijas.

    Todo aquel o aquella que quiera colaborar, por poquito que sea, será bien recibido. De momento se puede participar accediendo al siguiente enlace:

    https://chat.whatsapp.com/JKnAvkqafM12LyRXVakBQB

    Muchas gracias.
    Saludos:
    Patricia
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Estimades famílies:

    Ja està en marxa la modificació - millora dels estatuts de l'associació. L'objectiu és aconseguir que siguen el més fàcils d'interpretar per a donar-li dinamisme a l'associació en el seu dia a dia i per a afavorir que mares o pares entren en la junta directiva perquè continuem tenint una associació que represente a les famílies en l'institut dels nostres fills i filles.

    Tot aquell o aquella que vulga col·laborar, per poquet que siga, serà ben rebut. De moment es pot participar accedint al següent enllaç:

    https://chat.whatsapp.com/jknavkqafm12lyrxvakbqb

    Moltes gràcies.
    Salutacions:
    Patrícia


    Adjuntos: