• 2023-07-25 11:45:45
    Comunicados

    Buenos días:

    Las agendas escolares del próximo curso 2023-2024 ya están en la secretaría del centro y pueden recogerse hasta el 31 de Julio y después del 1 de Septiembre. Han quedado muy bonitas con las ilustraciones del concurso de la AMPA. De regalo viene un marca páginas. Disculpad si este correo llega a familias que ya no son del centro pero he cogido el listado y no he tenido tiempo de revisarlo.

    En secretaría tenéis que enseñar el justificante de pago de socio de AMPA para el curso que viene y han de anotar el nombre de los alumnos y alumnas a los que se entrega. Recordad también que ya podéis inscribiros a las extraescolares ofertadas. Podéis consultar en la APP de la AMPA.

    ¡Feliz Verano!

    -----------------------------
    Bon dia:

    Les agendes escolars del pròxim curs 2023-2024 ja estan en la secretaria del centre i poden recollir-se fins al 31 de Juliol i després de l'1 de Setembre. Han quedat molt boniques amb les il·lustracions del concurs de l'AMPA. De regal ve un marca pàgines. Disculpeu si aquest correu arriba a famílies que ja no són del centre però he agafat el llistat i no he tingut temps de revisar-lo.

    En secretaria heu d'ensenyar el justificant de pagament de soci d'AMPA per al curs que ve i han d'anotar el nom dels alumnes i alumnes als quals s'entrega. Recordeu també que ja podeu inscriure-us a les extraescolars oferides. Podeu consultar en l'APP de l'AMPA.

    Feliç Estiu!

    ----------------------------

    Good morning:

    The school agendas for the next academic year 2023-2024 are already in the center's secretariat and can be picked up until July 31 and after September 1. They have been very beautiful with the illustrations of the AMPA contest. As a gift comes a bookmark. Sorry if this email reaches families that are no longer from the center but I have taken the list and I have not had time to review it.

    In the secretary's office you have to show the proof of AMPA membership payment for the coming course and they have to write down the name of the students to whom it is delivered. Also remember that you can already register for the extracurricular offered. You can consult the APP of the AMPA.

    Happy summer!


    --

    Atte: Secretaría 

    ampavicentferrer@gmail.com