• 2023-04-21 18:14:31
    General


    S'han posat en contacte amb l'AMPA del @comeniuscentreeducatiu @ampajuancomenius amb la finalitat de convidar-nos a participar en el procés «Fem Barri», impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal de l’Ajuntament de València, que té com a objectiu la millora de la qualitat de vida als barris, promovent el diàleg entre els diferents agents socials i prenent com saber principal l’experiència de les persones que els habiten i coneixen.

    A través d'una trobada-taller que se celebra dijous 27 d’abril a les 18.00 hores en la Biblioteca Municipal Joanot Martorell (C/ Reus s/n, al parc de Marxalenes) es posaran en comú els interessos de les entitats i les persones participants, fent una diagnosi col·lectiva del barri que serà recollida per un equip tècnic per fer-la arribar a l'Ajuntament de València.

    Per facilitar l'assistència, es disposarà d'un espai per a la infància, on xiquetes i xiquets podran fer les seues aportacions i participar en les activitats del barri. Està dirigit per a infants majors de 3 anys, tot i que criatures menors d’aquesta edat també poden assistir acompanyades per una persona adulta responsable de la seua cura.

    Per poder organitzar la dinàmica del taller ens demanen que confirmeu l'assistència. Podeu fer-ho posant-vos en contacte amb @associaciosostre Sostre, l’equip tècnic que coordina i dinamitza el taller, a través del següent telèfon: 617296239.

    APUNTEU-VOS!

    #fembarri #sostre #comeniuscentreeducatiu



    Adjuntos: